Menu Sluiten

Info Over Terrasoverkapping Met Orienteerbare Lamellen

Pergoglass is trots, om, als eerste in België, het kaderloos glasgordijn voor te stellen. Dit is de ultieme oplossing om balkons, terrassen en pergola’s af te sluiten.

02190820219082

More info

tags: Glasgordijnen – Glaswanden – Lamellendaken – Maatwerk Terrasoverkapping Met Orienteerbare Lamellen – Oplossingen Glaswanden – 

Wenst u meer info over info over terrasoverkapping met orienteerbare lamellen kijk dan vlug op https://www.pergoglass.be | Info Over Terrasoverkapping Met Orienteerbare Lamellen

Glazen Wanden | Scheidingswanden | Glaswanden | Terrasoverkapping | 

Terrasoverkapping info over terrasoverkapping met orienteerbare lamellen

Terrasoverkappingen zijn zo veel meer dan enkel het creëren van schaduw – de veelzijdige kwaliteiten van onze terrasoverkapping, afgestemd op uw wensen, bieden ook een bescherming tegen alle weersomstandigheden. Als je een terrasoverkapping nodig hebt, is er niets beters dan terrasoverkapping met orienteerbare lamellen. De lamellen worden horizontaal gemonteerd aan het frame en bieden schaduw. Bovendien kunnen de lamellen maximaal 90 graden gedraaid worden, zodat je jouw terras optimaal kan beschermen tegen de zon.

Wat zijn orienteerbare lamellen?

Orienteerbare lamellen zijn geïntegreerd in het frame van een terrasoverkapping en kunnen maximaal 90 graden gedraaid worden om jouw terras direct te beschermen tegen de zon.

Dit geeft je de mogelijkheid om jouw terras eenvoudig te verduisteren, waardoor je je in de zomermaanden optimaal kan beschermen tegen de warmte van de zon. Bovendien blijft je terrasverlichting behouden, aangezien de lamellen de lichtinval niet volledig verstoren.

Welke soorten orienteerbare lamellen bestaan er?

Er zijn verschillende soorten orienteerbare lamellen verkrijgbaar bij onze leverancier Pergoglass. Met hun kwalitatieve orienteerbare lamellen kan je jouw terras optimaal beschermen tegen de zon.

In de collectie orienteerbare lamellen zit onder andere:

  • Horizontale lamellen: dit type terrasoverkapping wordt voornamelijk gebruikt om schaduw te creëren op je terras.

  • 360 graden lamellen: deze lamellen kunnen 360° draaien – zo kan je jouw terras van alle kanten beschermen tegen de zon.

  • Gecombineerde horizontale en verticale lamellen: deze lamellen combineren de voordelen van de horizontale en de verticale lamellen. Met deze lamellen kan je de schaduw, maar ook de warmte reguleren.

Hoeveel kost een terrasoverkapping met orienteerbare lamellen?

De prijs van een terrasoverkapping hangt af van verschillende factoren zoals het frame, de grootte en de fabricagekosten. Voor meer informatie of advies over de kostprijs, neem gerust contact op met Pergoglass, de specialist in terrasoverkappingen met orienteerbare lamellen.

Waarom kiezen voor Pergoglass?

Pergoglass staat al jarenlang garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service! Bij Pergoglass kan je rekenen op een totaalpakket van advies, ontwerp, realisatie en onderhoud aangepast aan jouw wensen. De terrasoverkappingen van Pergoglass hebben een unieke look, kwalitatieve materialen en een degelijke constructie die je terras of tuin naar een hoger niveau tilt, zonder dat je daar een hoge prijs voor betaalt.

Bovendien heeft Pergoglass een ruime selectie aan toebehoren, om je terrasoverkapping helemaal af te maken. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor extra dimbare spots, LED-verlichting, heater plafond, of zelfs sloten en veiligheidslichten.

Samenvatting

Terrasoverkapping met orienteerbare lamellen is een must als je je wil beschermen tegen de zon en extreme weersomstandigheden. Er bestaan verschillende soorten orienteerbare lamellen die je terras overkappen, zoals horizontale lamellen, 360° lamellen en gecombineerde lamellen. De prijs van een terrasoverkapping hangt af van verschillende factoren. Kies voor Pergoglass voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service, aangepast aan jouw wensen. Neem een kijkje op Pergoglass voor meer informatie over de kostprijs en het totaalpakket.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Info over terrasoverkapping met orienteerbare lamellen

!–StopPubText–>.