Menu Sluiten

Kwaliteit Terrasoverkapping

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Bij Wilms kan iedereen terecht.

De specialist voor rolluiken, zonwering en ventilatiesystemen

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Zo kan je op elk moment genieten van schaduw, comfort en een onbetaalbaar gevoel van geborgenheid.

Bij Wilms kan iedereen terecht. Of je nu een particulier bent op zoek naar inspiratie voor je woning of een architect op zoek naar de beste oplossing voor je klanten.

Onze producten

Zoek je bescherming tegen de zon? Of tegen inbrekers? Wil je de koude buitenhouden? Of liever de warmte? Neem je heel je huis onder handen? Of enkel je terras? Ontdek hier alle producten in het Wilms gamma.

Met Wilms kies je voor duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. Onze laatste innovatie, ShutterX® illustreert eigenlijk perfect waar we voor staan. Als eerste in de markt (innovatie) zijn we erin geslaagd om een rolluik luchtdicht in de spouwmuur te bouwen. Hierdoor bespaar je aanzienlijke extra kosten (duurzaamheid) én omdat we zo zeker zijn van het product bieden we tot 7 jaar garantie (kwaliteit).

Kwaliteit

Inzet, betrouwbaarheid en samenwerking: de drie kernwaarden van onze organisatie. Zowel onze klanten, leveranciers als werknemers mogen rekenen op een goede samenwerking, een hoge betrouwbaarheid en een grote inzet van de organisatie.

Bij Wilms geloven we sterk in het principe van verticale integratie. De volledige productie en hoofdzetel bevinden zich dan ook op dezelfde locatie. Naast eigen extrusielijnen, confectie, beklevingsmachines, poeder- en natlakkerijen beschikken we zelfs over ons eigen transport. Deze structuur garandeert niet alleen een ongekende service maar evenzeer een onberispelijke, hoge kwaliteit en betrouwbare levertermijnen.

Innovatie

Wilms is dankzij haar sterke R&D-afdeling een trendsetter in de markt. Denk bijvoorbeeld aan de opbouwkast met ventilatie, of de screen die in een spouwmuur kan worden ingebouwd, of nog recenter aan de aluminium en carbon assen van onze screens. Onze R&D-afdeling blijft er elke dag opnieuw voor gaan om een stapje voor te blijven.

90268429026842

More info

tags: Buitenleven – Energiezuinige Oplossingen – Product Terrasoverkapping – Rolluiken – Specialist Terrasoverkapping – 

Wenst u meer info over kwaliteit terrasoverkapping kijk dan vlug op https://www.wilms.be | Kwaliteit Terrasoverkapping

Rolpoorten | Terrasoverkapping | Ventilatie | Zonneschermen | Screens | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Kwaliteit terrasoverkapping

home ramen zijn letterlijk je venster op de wereld kwaliteit terrasoverkapping zijn in trek Ze zijn het visitekaartje van je huis en bepalen je blik op de omgeving. Met aluminium ramen van reynaers kies je voor jarenlang en zorgeloos woonplezier een keuze voor het leven. Ieder zijn stijl ieder zijn reynaers er bestaat een reynaers aluminium profiel voor ieder huis. Zowel sobere strakke basisvormen als klassieke traditionele stijlen zijn verkrijgbaar in het uitgebreide gamma van reynaers. Alle profielen van de concept system reeks zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Reynaers biedt een waaier van meer dan hoogwaardige kleuren aan metaal en anodisatietinten glanzende en matte ralkleuren houtstructuur en coatex struct.

dakwerken gevelbekleding isolatiewerken overige overige tuinhuizen terrasoverkappingen carports zolderafwerking lood zink en koperwerken realisaties contact menu gevelbekleding algemene dak en renovatiewerken gevelbekleding algemene dak en renovatiewerken gevelbekleding algemene dak en renovatiewerken gevelbekleding heeft uw woning of gebouw oude gevels die verborgen gesoleerd of gerenoveerd moeten worden dakwerken rik nulens biedt u een kwaliteitsvolle en snelle oplossing in de vorm vangevelbekledingin diverse materialen. Uw gevel is onze grootse zorg wij werken met ervaren vakmensen met een gevoel voor kwaliteit en uitstraling. Met de nieuwste technologie wordt uw gevel tot in de puntjes afgewerkt. Kies voor kwaliteit als het om gevelrenovatie gaat. Naarmate de soort stijl van uw woning en de uitstraling die u wilt krijgen de nood aan een akoestische en of thermische isolatie en het beschikbaar budget overleggen wij samen met u wat het het best passende gevelmateriaal zal zijn voor uw huis Informeer je over kwaliteit terrasoverkapping Gevoel voor kwaliteit en uitstraling u kan.

Feiten over Kwaliteit terrasoverkapping

skip to content infodhoogenv.be zelf ontwerpen realisaties over ons offerte aanvragen menu menumenu home producten ramen pvc ramen velux ramen rolluiken beglazing glazen wanden glazen wanden glazen schuifwanden glazen vouwschuifwanden glazen wanden interieur zonwering terrasoverkappingen zonneluifels screens veranda terras terrasvloeren tuinomheining windscherm hellende daken carport poorten sectionale poorten kantelpoorten zijdelingse sectionale poorten rolpoorten deuren pvc deuren binnendeuren ramen deuren terras nieuws over ons contact ligging home over ons over ons over ons familiebedrijf d hooge is een familiebedrijf uitmaldegem met meer dan jaar ervaring op het gebied van ramen deuren en zonwering verdeeld over drie generaties. De betrokkenheid en intensieve kennisoverdracht is terug te vinden in onze kwaliteitsgerichtheid niet alleen op het gebied van onze producten maar ook van service en communicatie. kwaliteit de productkwaliteit wordt gewaarborgd.