Menu Sluiten

Terrasoverkapping Losstaand Plaatsen

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Bij Wilms kan iedereen terecht.

De specialist voor rolluiken, zonwering en ventilatiesystemen

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Zo kan je op elk moment genieten van schaduw, comfort en een onbetaalbaar gevoel van geborgenheid.

Bij Wilms kan iedereen terecht. Of je nu een particulier bent op zoek naar inspiratie voor je woning of een architect op zoek naar de beste oplossing voor je klanten.

Onze producten

Zoek je bescherming tegen de zon? Of tegen inbrekers? Wil je de koude buitenhouden? Of liever de warmte? Neem je heel je huis onder handen? Of enkel je terras? Ontdek hier alle producten in het Wilms gamma.

Met Wilms kies je voor duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. Onze laatste innovatie, ShutterX® illustreert eigenlijk perfect waar we voor staan. Als eerste in de markt (innovatie) zijn we erin geslaagd om een rolluik luchtdicht in de spouwmuur te bouwen. Hierdoor bespaar je aanzienlijke extra kosten (duurzaamheid) én omdat we zo zeker zijn van het product bieden we tot 7 jaar garantie (kwaliteit).

Kwaliteit

Inzet, betrouwbaarheid en samenwerking: de drie kernwaarden van onze organisatie. Zowel onze klanten, leveranciers als werknemers mogen rekenen op een goede samenwerking, een hoge betrouwbaarheid en een grote inzet van de organisatie.

Bij Wilms geloven we sterk in het principe van verticale integratie. De volledige productie en hoofdzetel bevinden zich dan ook op dezelfde locatie. Naast eigen extrusielijnen, confectie, beklevingsmachines, poeder- en natlakkerijen beschikken we zelfs over ons eigen transport. Deze structuur garandeert niet alleen een ongekende service maar evenzeer een onberispelijke, hoge kwaliteit en betrouwbare levertermijnen.

Innovatie

Wilms is dankzij haar sterke R&D-afdeling een trendsetter in de markt. Denk bijvoorbeeld aan de opbouwkast met ventilatie, of de screen die in een spouwmuur kan worden ingebouwd, of nog recenter aan de aluminium en carbon assen van onze screens. Onze R&D-afdeling blijft er elke dag opnieuw voor gaan om een stapje voor te blijven.

90268429026842

More info

tags: Buitenleven – Energiezuinige Oplossingen – Product Terrasoverkapping – Rolluiken – Specialist Terrasoverkapping – 

Wenst u meer info over terrasoverkapping losstaand plaatsen kijk dan vlug op https://www.wilms.be | Terrasoverkapping Losstaand Plaatsen

Veranda | Zonwering | Screens | Rolluiken | Rolpoorten | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Terrasoverkapping losstaand plaatsen

totaalconcept realisaties tuinaanleg hoe we werken publicaties vacatures contact tuinblog uw tuinbank voor zonnige zenmomenten een tuinbank is niet alleen leuk om bij zonnige momenten rustig te genieten in uw tuin terrasoverkapping losstaand plaatsen raming aanvragen Ze kan ook heel praktisch ingezet worden door ze eventueel te voorzien van een opendraaiende klep. Zo creert u extra opbergruimte om dat rondslingerend tuinmateriaal in op te bergen. Bij het ontwerp van uw tuinbank houden we rekening met de indeling van uw tuin. De tuinbank kan een prachtig losstaand element in uw tuin zijn maar kan evengoed worden ingewerkt in een houten plantenbak. Wij kunnen het ontwerp ook altijd perfect afstemmen op uw andere tuinmeubelen. Benieuwd naar onze tuinmeubelen contacteer ons een tuinkast van .

wegens renovatie is de toonzaal tijdelijk gesloten contacteer ons voor vragen over ons services jobs realisaties partners blog contact carport terrasoverkapping deurluifel offerte aanvragen carport terrasoverkapping deurluifel over ons services jobs realisaties partners blog contact geproduceerd in belgi betaalbaar maatwerk gepatenteerd systeem jarenlange ervaring een carport of terrasoverkapping geefruimteaanjedromen ac systems is een belgisch producent en installateur van modulaire aluminium carports en terrasoverkappingen De verscheidenheid van terrasoverkapping losstaand plaatsen Bepaal zelf de hoogte kleur en vorm van je carport jouw huis is uniek dus mag je overkapping dat ook zijn onze carports en overkappingen kan je uitbreiden met ingebouwde verlic.

De discipline van Terrasoverkapping losstaand plaatsen

skip to main content plaats je ontwerp op een foto van jouw eigen terras en bekijk hoe je moderne aluminium terrasoverkapping op maat er in de praktijk uit komt te zien. Maak je persoonlijke d simulatie. Professionals en nl fr de fr nl de fr es it loading… Over brustor inspiratie dealers jobs contact virtual tour terrasoverkappingen terrasoverkappingen terrasoverkappingen met doekdak terrasoverkappingen met glasdak terrasoverkappingen met lamellendak knikarmschermen screens verandazonweringen dealer locator vrijblijvende offerte aanvragen d simulator gratis brochure dealer locator gratis offerte breadcrumb home terrasoverkappingen terrasoverkappingen moderne aluminium overkappingen vertoef je liefst zo vaak mogelijk buiten ongeacht de weersomstandigheden brustor biedt jou de perfecte oplossing een terrasoverkapping geproduceerd op maat van jouw woning en wensen. Zo geniet je het hele jaar door vier seizoenen lang van de buitenlucht. Kies het dak dat bij jou p.