Menu Sluiten

Terrasoverkapping Met Vouwdoek Regio Puurs

Pergoglass is trots, om, als eerste in België, het kaderloos glasgordijn voor te stellen. Dit is de ultieme oplossing om balkons, terrassen en pergola’s af te sluiten.

02190820219082

More info

tags: Glasgordijnen – Glaswanden – Lamellendaken – Maatwerk Terrasoverkapping Met Orienteerbare Lamellen – Oplossingen Glaswanden – 

Wenst u meer info over terrasoverkapping met vouwdoek regio puurs kijk dan vlug op https://www.pergoglass.be | Terrasoverkapping Met Vouwdoek Regio Puurs

Terrasoverkapping | Scheidingswanden | Glaswanden | Glazen Wanden | 

vouwdoek wordt. Bouwkundigen constateren dat in Puurs op veel plekken te weinig ruimte is om een loggia of serre te plaatsen. En ook een terrasoverkapping met gesloten lamellen is vaak geen optie. Bij veel woningen staat de overkapping tegen een bestaande muur of schutting. Met een modern podia-systeem met volledig vouwdoek kun je toch nog van een permanente terrasoverkapping genieten. Deze oplossing is dan ook ideaal voor Puurs.

Subsidie voor duurzame terrasoverkapping

Er gelden in de regio Puurs talloze voordelen bij het aanschaffen van een terrasoverkapping met een vouwdoek. Zo is het materiaal van Pergoglass duurzaam en heb je in sommige gevallen recht op subsidie. De regio staat investeerders namelijk bij om de energierekening te verlagen. Een terrasoverkapping met volledig vouwdoek is hier een goed voorbeeld van. Je plaatst de overkapping als een soort zonnescherm boven de ramen, zodat de zon er niet rechtstreeks op schijnt. Zo ben je niet alleen comfortabeler, maar verlaag je ook je energiebesparing.

Terrassen bijzonder maken met een vouwdoek

Het grote voordeel van een terrasoverkapping met volledig vouwdoek is dat je deze als design element kunt gebruiken. Zo kun je met het doek eenvoudig kleuraccenten leggen of je eigen stijl creëren. Zeker als je kiest voor een materiaal van Pergoglass, kun je ervan uit gaat dat je jarenlang plezier hebt van je terrasoverkapping.

Dankzij de vele voordelen is een terrasoverkapping met volledig vouwdoek een perfecte oplossing voor de regio Puurs. Benieuwd wat je allemaal met dit materiaal kan doen? Neem contact op met Pergoglass en ontdek alle mogelijkheden!

Terrasoverkapping met een volledig vouwdoek laat je tuin in alle rust genieten in Puurs

Van een terrasoverkapping met dichte lamellen tot een permanente constructie met volledig vouwdoek van Pergoglass: er zijn verschillende mogelijkheden om jouw tuin in Puurs meer karakter en comfort te geven. In dit artikel lees je hoe je een moderne, sfeervolle en multifunctionele veranda of terrasoverkapping kan realiseren met een vouwdoek.

Voordelen van een terrasoverkapping met een vouwdoek

Een terrasoverkapping met constructie en volledig vouwdoek biedt vele voordelen. Bij een terrasoverkapping met volledig vouwdoek is de kans op wateroverlast minimaal. Het doek is namelijk afsluitbaar waardoor regenwater makkelijk loopt af. Ook bieden terrasoverkappingen met volledig vouwdoek een uitstekende bescherming tegen directe zonnestralen. Daarnaast is datzelfde doek postief voor de temperatuur onder de overkapping. Wanneer je het doek uitschuift, is het mogelijk om je binnenruimte op te warmen met de straling van de zon. In de zomer kun je deze ruimte ook koeler houden door het doek uit te schuiven. Met een terrasoverkapping met volledig vouwdoek kan je dus het hele jaar door buiten genieten.

Licht en lucht binnenhalen met een terrasoverkapping met een vouwdoek

Het grote voordeel van een terrasoverkapping met volledig vouwdoek is dat je zelf kunt bepalen hoeveel licht en lucht je binnenhaalt. Door de vouwdoek constructie kun je het doek eenvoudig uitschuiven en zo ervoor zorgen dat er frisse lucht en licht naar binnen valt. Je krijgt hierdoor veel meer buitengevoel binnenshuis. Je leunt niet alleen letterlijk tegen de buitenmuur aan, maar krijgt er ook nog eens veel extra daglicht bij.

Terrasoverkapping met volledig vouwdoek ideaal voor Puurs

Hoe meer beperkt de ruimte, des te interessanter een terrasoverkapping met volledig


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Terrasoverkapping met vouwdoek regio puurs

!–StopPubText–>.